Print this page                    

 
 

News

 


Nieuw in het assortiment: Siliconen armbandjes van Lesmills met opdruk Make Your Body Happy + smiley. Maat 202x25x2mm. Armbandjes hebben de maat voor volwassenen.

Armbandjes

 Prijs: € 2,50 per stuk. excl. verzendkosten van € 1,28.

Voor bestellen klik op onderstaande link, vermeld hierin: naam, adres en woonplaats plus kleur en hoeveelheid.

Armband bestellen

 
 

SH'BAM bij SENS in Hoogezand
 
Vanaf 6 oktober 2014 geef ik SH'BAM bij Sens te Hoogezand. Dit zal zijn iedere maandag om 20:00 uur en iedere woensdag om 19:30 uur.
 
Sens is gevestigd aan de buiten rand van het Winkelcentrum De Hooge Meeren in Hoogezand tegenover het Gemeentehuis.
Wanneer je graag je SH'BAM lessen bij mij wilt volgen, meldt je dan aan bij mij. Alle leden die met mij meegaan krijgen een speciale aanbieding!  SH'BAM 17 Unofficial sizzler.

 
Translate

"Samantha Nijeboer vertelt wat SH'BAM met haar leven doet".

Samantha Nijeboer

Ruim een jaar geleden werd er bij mij borstkanker geconstateerd. Ik liet mijn borst amputeren en onderging allerlei behandelingen (chemo’s, bestralingen, herceptin- en hormoonkuren).

“Zorg dat je conditie goed is”, werd mij steeds vanuit het ziekenhuis voorgehouden. Ik wandelde veel, fietste regelmatig en deed mee aan een sportprogramma aangeboden door het ziekenhuis.  

Toen dit laatste stopte, moest ik zelf op zoek naar een sport. Ik belandde, samen met mijn man en een vriendin, in Hoogezand bij de HealthClub.  

“Doe maar mee met SH'BAM…….. dat is zo leuk”, hoorden we toen we binnenkwamen. We hadden er nog nooit van gehoord maar het bleek superleuk. 

Nog steeds ben ik onder behandeling in het ziekenhuis. Ik krijg medicijnen die goed voor mij zijn maar die de pompkracht van mijn hart (kunnen) aantasten. De laatste meting wees uit dat de pompkracht van mijn hart juist met 10% verbeterd is.  

Bij SH'BAM heb ik niet alleen een ontzettend enthousiaste trainster gevonden en een leuke club mensen om samen mee te sporten, het heeft mijn conditie ook zeker verbeterd. 

Samantha Nijeboer